Bestill her
Hånd som rekker ut SOV-GODT melatonin sovetabletter.

Slik bruker du Sov-Godt

Av: Biovita / Publisert: September 10, 2020

Anbefalt døgndose for Sov-Godt er 2 tabletter som inntas med et lite glass vann ca. 30 minutter før du skal legge deg. Ha gjerne esken med Sov-Godt stående lett synlig og tilgjengelig på badet. Start med å lag deg gode rutiner, både med tanke på tidspunkt du legger deg på og hva du skal gjøre føre legge tid. Gode vaner og rutiner er også viktig for kroppen og vil bidra positivt til en bedre natt søvn.

Vi anbefaler at du i disse 30 minuttene etter inntak av Sov-Godt legger bort mobilen og skrur av alt av skjermer som utgir skarpt lys. Da dette fører til at du blir mer våken, samt bremser kroppens selvproduksjon av melatonin. Erstatt gjerne med en behagelig nattlampe med varmt lys og les noen sider i en god bok. Det viktigste er at du roer ned kroppen, tømmer hode for tanker og stress og forbereder deg for sengen.

Når tablettene begynner å virke vil du føle deg mer søvnig, trikset er da å ikke tvinge seg igjennom et ekstra kapittel i boken, men å skru av lyset og legge seg i favoritt stillingen din og tømme hode for tanker. Se til at du har behagelig rom temperatur og nyt en god natt søvn.

Flere gode tips finner du her

Ja takk! Jeg vil gjerne
prøve Sov-Godt
i 60 dager!

Postbil ikon Trygg og rask levering (3-5 virkedager) til hele Norge, levert direkte til din postkasse via Bring.

Ja takk, jeg bestiller 60 dager prøve med Sov-Godt med -50% rabatt til kun 199kr og blir med denne bestillingen abonnement uten bindingstid. Gratis frakt. Videre leveranser sendes hver 4mnd og koster kun 796,- ink. frakt (kun 199,- i mnd.). Juster eller avbryt når som helst ved å kontakte vår kundeservice.

Personvernregler