Bestill her
En kvinne som får sin skjønnhetssøvn

Får du ikke sove? Her er løsningen

Av: Biovita / Publisert: September 10, 2020

Svært mange nordmenn sliter med å få nok, og ikke minst – god nok søvn. Er du lei av å stirre i taket, vri deg i senga og ikke få sove? Da kan melatonin være løsningen for deg.

Ifølge Helsedirektoratet er søvnvansker svært utbredt i Norge, og Folkehelseinstituttet har
omtalt det som et av landets mest undervurderte folkehelseproblem. Mange nordmenn får god hjelp gjennom medisiner, men noen av disse kan være svært vanedannende med flere bivirkninger.

Hvorfor er melatonin viktig for søvnen vår?

Melatonin er et hormon som regulerer søvnrytmen vår, og det produseres lettere når det er mørkt. Produksjonen er som lavest når solen skinner, og så økes den gradvis når mørket legger seg. Fra vi er 3-5 år gamle til vi blir voksne er produksjonen på sitt høyeste, deretter vil den avta med alderen. Dette kan være med på å forklare hvorfor mange eldre sliter med søvnproblemer. De siste tiårene har skjermlys fått mye oppmerksomhet, og økt skjermbruk kan også være en av grunnene til at flere sliter med søvnen. Lys fra mobil, nettbrett og TV-titting før leggetid forvirrer kroppen vår, og kan være med på å forskyve den naturlige døgnrytmen. Dette lyset er også med på å redusere mengden melatonin som kroppen produserer.

Få hjelp med et naturlig alternativ som virker på kun 30 minutter

Selv om du jobber hardt for å forbedre søvnvanene dine er det ikke sikkert du oppnår tilstrekkelig effekt. Mange sliter med å sove, uansett hva de gjør. Da er det flere som tyr til medikamenter. Det resulterer kanskje i bedre søvn, men det kan også gi uønskede bivirkninger og avhengighet. Før du får legen din til å skrive ut en resept på sovemedikamenter, bør du teste ut et reseptfritt alternativ.

Prøv Sov-Godt gratis i 60 dager her!

SOV-GODT er et urtebasert alternativ, som lar deg sove hele natten, slik at du kan våkne uthvilt og i balanse neste dag. Kosttilskuddet har vist seg å være effektiv mot søvnløshet og andre søvnproblemer, og det virker på kun 30 minutter. Produktet inneholder milde urter, kamille, magnesium og ikke minst 1 mg melatonin. Med SOV-GODT vil du kunne redusere innsovningstiden din, og dempe en eventuell følelse av jetlag. Det er heller ingen stoffer i kosttilskuddet som gjør at du får negative bivirkninger, blir døsig på dagen eller blir avhengig av produktet. SOV-GODT er reseptfritt og vil hjelpe deg med å:

  • Redusere innsovningstiden
  • Dempe den subjektive opplevelsen av jetlag
  • Bli mindre syk med god søvn

Originalen Sov-Godt har i mange år vært en bestselger! Melatonin er nå blitt reseptfritt i Norge. Derfor har vi oppgradert Sov-Godt og tilsatt Melatonin for økt kvalitet og effekt.

5 gode grunner til prøve Sov-Godt:

  • Nå reseptfritt i Norge
  • Virker på kun 30 minutter
  • Dokumentert effekt
  • Reduserer innsovningstiden
  • Nå med Melatonin

Sov-Godt er et norsk produsert kosttilskudd med kun rene og naturlige ingredienser. En unik sammensetning og kvalitet fra øverste hylle.
Les også
Dette inneholder Sov-Godt

Ja takk! Jeg vil gjerne
prøve Sov-Godt
i 60 dager!

Postbil ikon Trygg og rask levering (3-5 virkedager) til hele Norge, levert direkte til din postkasse via Bring.

Ja takk, jeg bestiller 60 dager prøve med Sov-Godt med -50% rabatt til kun 199kr og blir med denne bestillingen abonnement uten bindingstid. Gratis frakt. Videre leveranser sendes hver 4mnd og koster kun 796,- ink. frakt (kun 199,- i mnd.). Juster eller avbryt når som helst ved å kontakte vår kundeservice.

Personvernregler