Bestill her

Om oss

Sov-Godt leveres av Biovita. Vi har levert kvalitetsprodukter til Norske hjem siden 1989. Vi yter vårt beste for at du skal sitte igjen med en god opplevelse av både oss og våre produkter. Vi er også en Trygg e-handel sertifisert bedrift som et bevis på en profesjonell bedrift med god kundeoppfølging.

Norsk produsert med rene og naturlige ingredienser!

Alle våre kosttilskudds produkter er produsert i Norge og følger farmasøytisk GMP standard. GMP står for good manufacturing practice, enkelt oversatt til norsk betyr dette god produksjonspraksis som innebærer at alle våre produkter er produsert med strenge retningslinjer anbefalt av byråer som kontrollerer autorisasjon og lisensiering av produksjon og salg av deriblant kosttilskudd.

Fokus på kundeservice

Vår kundeservice har god kompetanse og kunnskap på alle våre produkter. Vi yter vårt best for alle våre kunder for å gi deg fleksibilitet, tips til bruk og hjelper deg med å skreddersy leveringsalternativer etter ditt ønske. Ring oss gjerne for en hyggelig prat på 577 21 555 fra klokken 09:00 – 16:00 (man-Fre), eller kontakt oss via e-post på post@biovita.no